Üyelerimizden Seçmeler

Yarışma Haberleri
Competition news
  • 2. EFLATUN NURİ ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI
  • 2. EFLATUN NURİ ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI...
  • Son Katılım: 10 Aralık 2018

• 10. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması 2018, Türkiye
  • 10. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması 2018...

• 58. Uluslararası Knokke-Heist Altın Şapka Karikatür Festivali 2019, Belçika
  • 58. Uluslararası Knokke-Heist Altın Şapka Karikatür ...

• 4. Uluslararası Bienal Kitap Karikatür Yarışması-İran / 2018
  • 4. Uluslararası Bienal Kitap Karikatür Yarışması-İra...

• EURO-KARTOENALE'NIN “DUVAR'' KONULU YARIŞMASI-BELÇİKA
  • EURO-KARTOENALE'NIN “DUVAR'' KONULU YARIŞMASI-BELÇİK...
  • Son Katılım: 11 Ocak 2019

Haberi Gönderen:

4.ULUSLARARASI KKTC GİRNE ZEYTİN YARIŞMASINDA ÜYELERİMİZDEN KÜRŞAT ZAMAN,SERPİL KAR,HALİT KURTULMUŞ VE MEHMET KAHRAMAN ÖZEL ÖDÜL KAZANDI. ÖDÜL KAZANDI-

• 1
  • 2

ÖDÜLLER – PRIZE LISTBirincilik Ödülü: 1.000 Euro + Altın ZeytinFrist Prize: 1.000 Euro + Gold Olive Vladimir Stankovski (Sırbistan)İkincilik Ödülü: 800 Euro + Gümüş ZeytinSecond Prize: 800 Euro + Silver OliveRaul Alfonso Grisales (Kolombiya)Üçüncülük Ödülü 600 Euro + Bronz ZeytinThird Prize: 600 Euro + Bronz OliveMuammer Kotbaş (Türkiye)ÖZEL ÖDÜLLER – SPECIAL PRIZESFarzane Vaziritabar (İran), Kürşat Zaman (Türkiye), Valeri Alexandrov (Bulgaristan),Makhmud Eshonkulov (Özbekistan), Ali Miraee (İran), Cengiz Beysoydan (KuzeyKıbrıs), Tsocho Peev (Bulgaristan), Aurel Ştefan Alexandrescu (Romanya), KemalÖzyurt (Türkiye), Luc Vernimmen (Belçika), Halit Kurtulmuş Aytoslu (Türkiye),Menekşe Çam (Türkiye), Bossens Philippe (Belçika - Belgium).KURUMLARIN ÖZEL ÖDÜLLERİ – SPECIAL PRIZE OF THE ORGANIZATIONMehmet Kahraman (Türkiye – Turkey)Uluslararası Komik Sanatları Dergisi Özel ÖdülüInternational Journal of Comic Art Special PrizeLeyla Çınar Algül (Kıbrıs – Cyprus)Karikatürcü Örgütleri Federasyonu (FECO - CYPRUS) Özel ÖdülüFederation Cartoonists Organizations (FECO - CYPRUS) Special PrizeAndrea Pecchia (İtalya – Italia)Karikatürcü Örgütleri Federasyonu (FECO - YUNANİSTAN) Özel ÖdülüFederation Cartoonists Organizations (FECO - GREECE) Special PrizeSanaz Yahyavi (İran – Iran)Cartoon Yayıncılık Özel ÖdülüCartoon Publishing Special PrizeSerpil Kar (Türkiye – Turkey)Zeytin Festivali Özel ÖdülüOlive Festival Special PrizeHakan Boral (Kıbrıs – Cyprus)Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Özel ÖdülüCyprus - Turkish Cartoonists Special PrizeAndrei Popov (Rusya – Russia)Fire Mizah Dergisi Özel ÖdülüFire Humour Magazine Special PrizeShahram Rezai (İran – Iran)Yeni Akrep Karikatür ve Mizah Dergisi Özel ÖdülüNew Scorpion Cartoon and Humour Magazine Special Prize

Üyelerimizden Makaleler
Our members articles